Een schommel voor Poolster 39 Waddinxveen

Op Poolster 39 in Waddinxveen wonen ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen niet makkelijk zelf ergens heen om te bewegen in de buurt. Speelplaatsen of openbare grasvelden in hun omgeving zijn niet altijd toegankelijk of veilig genoeg om naar toe te gaan. Wij willen graag een schommel plaatsen in hun eigen omgeving zodat ze meer kunnen bewegen en meer plezier kunnen beleven op hun oude dag.

De tuin op Poolster 39 is een grote plek die afgesloten is, waardoor ze veilig kunnen ontspannen en bewegen. Een dubbele schommel biedt meer mogelijkheden, ook voor diegene die slecht ter been zijn (mobiliteit). Door deze nieuwe schommel kunnen ze in de buitenlucht meer bewegen en meer plezier beleven op hun oude dag.

Help je mee om een schommel mogelijk te maken voor deze woonlocatie?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Schommel voor locatie 'De Ontdekkingstuin'

Ypenburg (Den Haag)
Op De Ontdekkingstuin willen we de kinderen graag meer mogelijkheden bieden om te spelen en prikkels te verwerken. Daarom willen wij graag een schommel plaatsen.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.