Lekker schommelen bij De Ontdekkingstuin

De Ontdekkingstuin in Ypenburg (Den Haag) is een locatie van Ipse de Bruggen voor kinderen van 2-8 jaar. Hier worden kinderen voorbereid op school of speciaal onderwijs. In totaal komen hier 48 kinderen met een ontwikkelingsachterstand of autisme.

De locatie is ongeveer een jaar in gebruik en de tuin is nog maar deels ingericht. Er is een glijbaan geplaatst in de tuin en er zijn brede paden aangelegd zodat de kinderen kunnen fietsen. Er zijn een aantal fietsjes beschikbaar voor de kinderen. Verder zijn er geen andere speeltoestellen in de tuin.

We willen de kinderen graag meer mogelijkheden bieden om te spelen en prikkels te verwerken. Daarom willen wij graag een schommel plaatsen. We bieden de kinderen daarmee de mogelijk om te schommelen in de eigen omgeving, waardoor ze niet meer een afstand hoeven te lopen om bij de dichtstbijzijnde buurtspeelplek te komen om te schommelen. De kinderen kunnen dan elke dag gebruik maken van de schommel, die veilig is en voldoende plezier en uitdaging biedt.

Help je ook mee om de schommel mogelijk te maken voor de kinderen van De Ontdekkingstuin?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Schommel voor locatie 'De Ontdekkingstuin'

Ypenburg (Den Haag)
Op De Ontdekkingstuin willen we de kinderen graag meer mogelijkheden bieden om te spelen en prikkels te verwerken. Daarom willen wij graag een schommel plaatsen.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.