Wensen van zorglocaties

Op de zorglocaties van Ipse de Bruggen wordt vaak voor specifieke wensen gespaard. Denk bijvoorbeeld aan een leuk uitje voor de cliënten, een speciaal speeltoestel of een aangepaste fiets. Je kunt bij de Stichting Vrienden een donatie geven voor een specifieke zorglocatie. Dit wordt dan bij de Stichting Vrienden geoormerkt in het spaarpotje van de zorglocatie zodat zij hiervan een mooie wens kunnen realiseren voor hun cliënten. Wij letten dan op de juiste besteding van het geld.

Een aantal van deze wensen zijn:

  • Een duo-fiets
  • Een Magic Carpet
  • Een CRDL (Interactief zorginstrument dat een nieuwe vorm van contact mogelijk maakt door aanraking tussen mensen te vertalen in geluid).

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Interactief spelen met de omiVista

Alphen aan den Rijn
Dagcentrum De Woutershof in Alphen aan den Rijn wil mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en in beweging laten komen met behulp van een omiVista

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Omheining Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege De Tijd is de omheining toe aan vervanging. Help mee om een veilige en duurzame omheining mogelijk te maken zodat bewoners van Landgoed Ursula in Nieuwveen kunnen blijven paardrijden.

Lekker bewegen op De Trampoline

Waddinxveen
Bij dagbesteding Noorderlicht in Waddinxveen willen wij graag een bijzondere trampoline inzetten om cliënten van Ipse de Bruggen stimuleren om meer te bewegen.

Speeltoestel De Tuintjes Hoogvliet

Hoogvliet
Bij de Tuintjes Hoogvliet, onderdeel van Behandelcentrum Kind en Jeugd regio Rijnmond, is er een grote speelplaats waar geen speeltoestellen op staan.

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Buitenspelen op Gaardenpad

Schiedam
Met behulp van donaties is een voetbalveldje, ballenvanger en een rolstoelschommel bij de locatie Gaardenpad. Hierdoor genieten de cliënten volop!

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.