Doneermogelijkheid voor kinderen uit Oekraïne

Sinds deze week vangt Ipse de Bruggen kinderen met meervoudige beperkingen uit Oekraïne op in Zwammerdam.

De lange reis vanuit Oekraïne is mogelijk gemaakt door de inzet van veel partijen maar in het bijzonder door het team van Berend Veldhoen (busvervoer). In samenwerking met de Gemeente Alphen aan den Rijn is hun ontvangst goed voorbereid en zorgt een fantastisch team voor ondersteuning.

Ook in de directe omgeving van Ipse de Bruggen blijkt er grote betrokkenheid te zijn. Hierbij hebben mensen aangegeven geld te willen doneren. Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen anticipeert hierop door een veilige donatiemogelijkheid op haar website hiervoor aan te bieden.

Gemeente Alphen aan den Rijn bekostigt de kosten die gemoeid zijn met de opvang. Er zijn ook wensen die niet betaald kunnen worden maar die wel een belangrijke rol spelen om de kinderen een fijne, veilige verblijfplek te geven. Met jouw donatie kan er bijvoorbeeld spelmateriaal of een dagje uit worden georganiseerd, wat zorgt voor meer ontspanning en plezier.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.