Nalaten en schenken

Wil je na je leven de cliënten van Ipse de Bruggen steunen? Leg dit dan bij de notaris vast in je testament. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen (mede) erfgenaam maken. Of bepaalde goederen of een geldbedrag (een legaat) aan ons toewijzen. Daarbij kun je ook vastleggen dat je legaat of nalatenschap bestemd is voor een specifiek project.

Omdat we als ANBI-instelling geen schenk- of erfbelasting hoeven te betalen, komt jouw schenking of nalatenschap 100 procent ten goede aan cliënten van Ipse de Bruggen.

Wanneer jij jouw contactgegevens hieronder invult, nemen wij persoonlijk contact met je op.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Buitenspelen op Gaardenpad

Schiedam
Met behulp van donaties is een voetbalveldje, ballenvanger en een rolstoelschommel bij de locatie Gaardenpad. Hierdoor genieten de cliënten volop!

Beleeftuin De Kreek

Zwammerdam
De tuin van zorglocatie De Kreek was een onkruidtuin die weinig beleving en prikkels bood aan de cliënten met een ernstig verstandelijk meervoudige beperking (EVMB).

Bewegen met de tovertafel

Diverse locaties
Voor mensen en kinderen met een ontwikkelings- of autismespectrumstoornis is samenspelen niet zo vanzelfsprekend.

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.