Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Bij Manege de Tijd op het terrein van landgoed Ursula, in beheer van Ipse de Bruggen, kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De Manege is in 1996 opgericht door vrijwilligers. Door de grote vraag naar paardrijden, zijn in de loop van de jaren de activiteiten steeds verder uitgebreid.

Goede faciliteiten voor cliënten met een verstandelijke beperking

Alle activiteiten worden door vrijwilligers gegeven en in het weekend wordt de gehele verzorging van de paarden ook door vrijwilligers gedaan. Het verzorgen van de stallen en het voeren van de paarden is door de week onderdeel van het werk van de cliënten van de kinderboerderij. Alle voorzieningen, zoals nieuwe paarden, buiten-manege, binnen-manege, zadels en het onderhoud ervan worden door donaties en sponsoring mogelijk gemaakt.

De huidige paddocks (het buitenverblijf voor de paarden tijdens de winter bij de stallen) zijn in 2009 aangelegd en inmiddels verouderd, verzakt en onstabiel. Dit maakt het gevaarlijk voor de werkzaamheden van de cliënten. De paddocks en de omheining moeten vervangen worden zodat het weer veilig is voor cliënten.

Nieuwe paddocks

Het vervangen van de paddocks en de omheining kosten circa € 30.000. Inmiddels hebben we een deel van dit bedrag via fondsen en sponsoring, maar we zijn er nog niet.

Help je mee om de nieuwe paddocks mogelijk te maken?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.