Veelgestelde vragen

Je kunt Vriend worden door jaarlijks of maandelijks de cliënten van Ipse de Bruggen met een vast bedrag te steunen. Als Vriend ontvang je van ons drie keer per jaar het magazine ‘De Wereld Van’ waarin wij je op de hoogte houden van projecten bij Ipse de Bruggen. Bekijk hier de mogelijkheden

Deze vorm van sponsoring vinden wij, en vooral ook de cliënten, super. Zij genieten juist van een uitstapje en praten daar nog lang over na. We bespreken graag de mogelijkheden. Bel ons via 0800 – 99 88 777 of vul even het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak.

De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen is een ANBI-instelling en je ontvangt geen tegenprestatie voor je gift. Dit betekent dat je zowel periodieke als gewone giften kunt aftrekken van de belasting. Kijk hier voor meer informatie en voorwaarden of bezoek de website van de belastingdienst.

Dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres. Je kunt bij ons kleine en wat grotere wensen realiseren, zoals een veilige trampoline, een aangepaste fiets, mooi speelgoed. Allemaal dingen die jullie leerlingen aanspreken en waar de cliënten van Ipse de Bruggen intens van genieten. Bel ons op 0800 – 99 88 777. Dan kunnen we de verschillende mogelijkheden doorspreken. Of laat je telefoonnummer achter via ons contactformulier. Dan bellen we je snel terug.

Dat is zeker mogelijk. Hartelijk dank alvast. Je kunt je gift eenvoudig en veilig doen via het donatieformulier op onze website, kies dan voor de optie eenmalige bijdrage.

Je gift komt volledig ten goede aan de cliënten van Ipse de Bruggen.

Dat is mogelijk. We adviseren je hiervoor contact op te nemen met jouw notaris.

“Veel bewegen is belangrijk, muziek is heel belangrijk … dat is iets wat wij graag stimuleren”