Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten. Een duo-fiets is een middel voor kwetsbare mensen om in de buitenlucht veilig te kunnen fietsen.

Hiermee bevorderen we de conditie van de cliënten en bieden we ontspanning aan op een door hen gewenste manier. Sommige cliënten kunnen door hun fysieke gesteldheid niet ver lopen en/of zelfstandig fietsen. Met de elektrische duo-fiets wordt het wel mogelijk om samen met een begeleider of vrijwilligers lekker te gaan fietsen. Hiermee kunnen we een zinvolle dagbesteding bieden die aansluit bij de behoeften van de cliënten.
De duo-fietsen willen wij inzetten op locaties in Nootdorp, Nieuwveen en Alpen aan den Rijn.

Help je mee om samen buiten fietsen mogelijk te maken voor de cliënten van Ipse de Bruggen?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Kinderen uit Oekraïne

Zwammerdam
Ipse de Bruggen vangt kinderen met meervoudige beperkingen uit Oekraïne op. Mensen in de directe omgeving zijn betrokken en hebben aangegeven te willen doneren. Dat is nu op een veilige manier mogelijk.

Spelen en beleven op KDC Bolsterberg

Zoetermeer
Bij KDC Bolsterberg zijn de huidige speelapparaten op het speeltuin dringend toe aan vervanging. Wij willen de speeltuin vernieuwen zodat kinderen op eigen niveau kunnen spelen en bewegen.

Schommelbanken in Nootdorp

Nootdorp
Voor diverse locaties in Nootdorp willen wij schommelbanken plaatsen en/of oude vervangen waardoor cliënten van Ipse de Bruggen in de buitenlucht veilig kunnen bewegen en meer plezier beleven.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.