Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten. Een duo-fiets is een middel voor kwetsbare mensen om in de buitenlucht veilig te kunnen fietsen.

Hiermee bevorderen we de conditie van de cliënten en bieden we ontspanning aan op een door hen gewenste manier. Sommige cliënten kunnen door hun fysieke gesteldheid niet ver lopen en/of zelfstandig fietsen. Met de elektrische duo-fiets wordt het wel mogelijk om samen met een begeleider of vrijwilligers lekker te gaan fietsen. Hiermee kunnen we een zinvolle dagbesteding bieden die aansluit bij de behoeften van de cliënten.
De duo-fietsen willen wij inzetten op locaties in Nootdorp, Nieuwveen en Alpen aan den Rijn.

Help je mee om samen buiten fietsen mogelijk te maken voor de cliënten van Ipse de Bruggen?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.