Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten. Een duo-fiets is een middel voor kwetsbare mensen om in de buitenlucht veilig te kunnen fietsen.

Hiermee bevorderen we de conditie van de cliënten en bieden we ontspanning aan op een door hen gewenste manier. Sommige cliënten kunnen door hun fysieke gesteldheid niet ver lopen en/of zelfstandig fietsen. Met de elektrische duo-fiets wordt het wel mogelijk om samen met een begeleider of vrijwilligers lekker te gaan fietsen. Hiermee kunnen we een zinvolle dagbesteding bieden die aansluit bij de behoeften van de cliënten.
De duo-fietsen willen wij inzetten op locaties in Nootdorp, Nieuwveen en Alpen aan den Rijn.

Help je mee om samen buiten fietsen mogelijk te maken voor de cliënten van Ipse de Bruggen?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.