Lekker buitenspelen op de schommel in Nootdorp

Voor mensen met een verstandelijke beperking zijn speelplaatsen of openbare grasvelden niet altijd toegankelijk of veilig genoeg om naar toe te gaan. Daarom willen wij het graag mogelijk maken voor de cliënten van Ipse de Bruggen om in hun eigen woonomgeving lekker te kunnen spelen en bewegen.

Om dit mogelijk te maken willen wij op diverse locaties in Nootdorp schommelbanken plaatsen en/of oude vervangen. Door deze nieuwe schommelbanken kunnen alle cliënten in de buitenlucht veilig bewegen en meer plezier beleven.

Help je ook mee om dit mogelijk te maken en te zorgen voor meer plezier en geluksmomenten?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.