Vriend worden

De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van het geven van zorg aan onze cliënten. Maar naast goede zorg hebben mensen in een instelling ook leuke activiteiten nodig en speel- en beweegmaterialen voor een stimulerende en goede leefomgeving.

Jij kunt helpen door een financiële bijdrage te leveren. Dit kan op diverse manieren die hieronder worden toegelicht.

Word Vriend

Door Vriend te worden van de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen draag je bij aan een betere kwaliteit van leven aan de cliënten van Ipse de Bruggen. Dit kun je doen door maandelijks of jaarlijks een bedrag te doneren.

Zakelijk Vriend worden

Als organisatie kun je ook Vriend worden en bijdragen aan een beter leven voor de cliënten van Ipse de Bruggen. Door jaarlijkse een bedrag te doneren toon je als organisatie maatschappelijke betrokkenheid voor deze bijzondere doelgroep. Uiteraard stellen wij daar ook iets tegenover!

Nalaten en Schenkingen

Je kunt ervoor kiezen om de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen als (mede-)erfgenaam (erfstelling) op te laten nemen in jouw testament of door middel van een legaat. Omdat we als ANBI-instelling geen schenk- of erfbelasting hoeven te betalen, komt je schenking of nalatenschap 100 procent ten goede aan de cliënten van Ipse de Bruggen.

Belastingvoordeel

De belastingdienst stimuleert schenkingen aan het goede doel. Wanneer jouw schenking voldoet aan een aantal voorwaarden, kun je deze aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting.

Lees meer

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor locatie 'De Ontdekkingstuin'

Ypenburg (Den Haag)
Op De Ontdekkingstuin willen we de kinderen graag meer mogelijkheden bieden om te spelen en prikkels te verwerken. Daarom willen wij graag een schommel plaatsen.

Inrichting gezamenlijke ruimten Ierlandlaan

Zoetermeer
Op de nieuwe woonlocatie De Ierlandlandlaan in Zoetermeer (oplevering begin 2023) zijn diverse meubels nodig om de gezamenlijke ruimten te kunnen inrichten.

Kinderen uit Oekraïne

Zwammerdam
Ipse de Bruggen vangt kinderen met meervoudige beperkingen uit Oekraïne op. Mensen in de directe omgeving zijn betrokken en hebben aangegeven te willen doneren. Dat is nu op een veilige manier mogelijk.

Spelen en beleven op KDC Bolsterberg

Zoetermeer
Bij KDC Bolsterberg zijn de huidige speelapparaten op het speeltuin dringend toe aan vervanging. Wij willen de speeltuin vernieuwen zodat kinderen op eigen niveau kunnen spelen en bewegen.

Schommelbanken in Nootdorp

Nootdorp
Voor diverse locaties in Nootdorp willen wij schommelbanken plaatsen en/of oude vervangen waardoor cliënten van Ipse de Bruggen in de buitenlucht veilig kunnen bewegen en meer plezier beleven.

Interactief spelen met de omiVista

Alphen aan den Rijn
Dagcentrum De Woutershof in Alphen aan den Rijn wil mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en in beweging laten komen met behulp van een omiVista

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.