Vriend worden

De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van het geven van zorg aan onze cliënten. Maar naast goede zorg hebben mensen in een instelling ook leuke activiteiten nodig en speel- en beweegmaterialen voor een stimulerende en goede leefomgeving.

Jij kunt helpen door een financiële bijdrage te leveren. Dit kan op diverse manieren die hieronder worden toegelicht.

Word Vriend

Door Vriend te worden van de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen draag je bij aan een betere kwaliteit van leven aan de cliënten van Ipse de Bruggen. Dit kun je doen door maandelijks of jaarlijks een bedrag te doneren.

Zakelijk Vriend worden

Als organisatie kun je ook Vriend worden en bijdragen aan een beter leven voor de cliënten van Ipse de Bruggen. Door jaarlijkse een bedrag te doneren toon je als organisatie maatschappelijke betrokkenheid voor deze bijzondere doelgroep. Uiteraard stellen wij daar ook iets tegenover!

Nalaten en Schenkingen

Je kunt ervoor kiezen om de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen als (mede-)erfgenaam (erfstelling) op te laten nemen in jouw testament of door middel van een legaat. Omdat we als ANBI-instelling geen schenk- of erfbelasting hoeven te betalen, komt je schenking of nalatenschap 100 procent ten goede aan de cliënten van Ipse de Bruggen.

Belastingvoordeel

De belastingdienst stimuleert schenkingen aan het goede doel. Wanneer jouw schenking voldoet aan een aantal voorwaarden, kun je deze aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting.

Lees meer

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Buitenspelen op Gaardenpad

Schiedam
Met behulp van donaties is een voetbalveldje, ballenvanger en een rolstoelschommel bij de locatie Gaardenpad. Hierdoor genieten de cliënten volop!

Beleeftuin De Kreek

Zwammerdam
De tuin van zorglocatie De Kreek was een onkruidtuin die weinig beleving en prikkels bood aan de cliënten met een ernstig verstandelijk meervoudige beperking (EVMB).

Bewegen met de tovertafel

Diverse locaties
Voor mensen en kinderen met een ontwikkelings- of autismespectrumstoornis is samenspelen niet zo vanzelfsprekend.

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.