Speeltuin KDC Vlaardingen

Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging. Er is nu geen mogelijkheid voor de kinderen om te klimmen en te glijden, iets waar ze veel behoefte aan hebben. Voor alle kinderen is bewegen van belang en dan is het geweldig als we speeltoestellen hebben die aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Wij willen daarom graag een nieuw speeltoestel aanschaffen zodat de kinderen hier elke dag gebruik van kunnen maken.  Een speeltoestel dat veilig, gevarieerd en voldoende plezier en uitdaging biedt zodat zij zich motorisch te kunnen ontwikkelen.

Dankzij onze donateurs is de financiering rond en kunnen we dit mogelijk gaan maken  voor onze kinderen op Zonnehof Vlaardingen! Uiteraard laten wij jou het eindresultaat weten.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.