Speeltuin KDC Vlaardingen

Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging. Er is nu geen mogelijkheid voor de kinderen om te klimmen en te glijden, iets waar ze veel behoefte aan hebben. Voor alle kinderen is bewegen van belang en dan is het geweldig als we speeltoestellen hebben die aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Wij willen daarom graag een nieuw speeltoestel aanschaffen zodat de kinderen hier elke dag gebruik van kunnen maken.  Een speeltoestel dat veilig, gevarieerd en voldoende plezier en uitdaging biedt zodat zij zich motorisch te kunnen ontwikkelen.

Help je ons dit mogelijk te maken voor onze kinderen op Zonnehof Vlaardingen?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.