Speeltuin KDC Vlaardingen

Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging. Er is nu geen mogelijkheid voor de kinderen om te klimmen en te glijden, iets waar ze veel behoefte aan hebben. Voor alle kinderen is bewegen van belang en dan is het geweldig als we speeltoestellen hebben die aansluiten bij de behoeften van de kinderen.

Wij willen daarom graag een nieuw speeltoestel aanschaffen zodat de kinderen hier elke dag gebruik van kunnen maken.  Een speeltoestel dat veilig, gevarieerd en voldoende plezier en uitdaging biedt zodat zij zich motorisch te kunnen ontwikkelen.

Dankzij onze donateurs is de financiering rond en kunnen we dit mogelijk gaan maken  voor onze kinderen op Zonnehof Vlaardingen! Uiteraard laten wij jou het eindresultaat weten.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Interactief spelen met de omiVista

Alphen aan den Rijn
Dagcentrum De Woutershof in Alphen aan den Rijn wil mensen met een verstandelijke beperking stimuleren en in beweging laten komen met behulp van een omiVista

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Beleeftuin woonlocatie Roland Holstlaan

Delft
Woonlocatie Roland Holstlaan wil voor oudere cliënten een beleeftuin realiseren waarin alle zintuigen worden geprikkeld.

Omheining Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege De Tijd is de omheining toe aan vervanging. Help mee om een veilige en duurzame omheining mogelijk te maken zodat bewoners van Landgoed Ursula in Nieuwveen kunnen blijven paardrijden.

Lekker bewegen op De Trampoline

Waddinxveen
Bij dagbesteding Noorderlicht in Waddinxveen willen wij graag een bijzondere trampoline inzetten om cliënten van Ipse de Bruggen stimuleren om meer te bewegen.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.