Speeltoestel De Tuintjes Hoogvliet

Bij de Tuintjes Hoogvliet, onderdeel van Behandelcentrum Kind en Jeugd regio Rijnmond, is er een grote speelplaats waar geen speeltoestellen op staan. Er zijn alleen een aantal fietsjes en een speelhuisje voor de kinderen.

Op dit moment zijn er geen mogelijkheden voor de kinderen om te klimmen en te glijden, iets waar ze veel behoefte aan hebben en waar ze mee uitgedaagd worden om hun ontwikkeling te stimuleren.

Voor alle kinderen is bewegen van belang en dan is het geweldig als we een speeltoestel hebben die aansluit bij de behoeften van de kinderen en zij kunnen bewegen op hun eigen niveau. Graag willen wij daarom een nieuw speeltoestel aanschaffen waar de kinderen op kunnen glijden en klimmen.

Help je ons dit mogelijk te maken voor onze kinderen op de Tuintjes in Hoogvliet?

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Meisje knuffelt met haar paard.

Nieuwe paddocks voor Manege De Tijd

Nieuwveen
Bij Manege 'De Tijd' kunnen cliënten met een verstandelijke beperking paardrijden. De huidige omheining moet vervangen worden zodat cliënten veilig naar hartelust kunnen paardrijden. Help je mee?

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.