Speeltuin De Beleving

Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking. Deze speeltuin is speciaal ontworpen om uit te dagen, te bewegen en samen met elkaar een beleving aan te gaan. Of men nu verstandelijk-, lichamelijk-, of meervoudig beperkt is; spelen en bewegen is goed voor iedereen!

Het landgoed beschikt al over verschillende bewegingsmogelijkheden maar een rolstoeltoegankelijke speeltuin met diverse beleefactiviteiten ontbreekt nog. Deze beweeg- en ontmoetingsplek is zo ontworpen dat specifiek rekening is gehouden met mensen met een beperking. De insteek is dat jong en oud, valide en mindervalide naar hartenlust met elkaar kunnen spelen. Deze mooie speeltuin met zintuigprikkelende en beweegactiviteiten bevordert de kwaliteit van leven in de woonomgeving van de cliënten van Ipse de Bruggen.

Met jouw hulp kunnen we deze prachtige speeltuin mogelijk maken!

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.