Gerealiseerd!

Buitenspelen op Gaardenpad

Zorglocatie Gaardenpad te Schiedam was recentelijk verbouwd en had nog een kale tuin. In de omgeving van de zorglocatie waren er verder ook geen buitenvoorzieningen voor de cliënten om activiteiten te ondernemen. Vanuit de cliëntenraad en de dagbesteding was er de wens de tuin verder in te richten met diverse speeltoestellen zodat de cliënten buitenactiviteiten konden ondernemen.

Met behulp van donaties is een voetbalveldje aangelegd, een ballenvanger en een rolstoelschommel. Daarnaast zijn diverse beleefelementen geplaatst: conga trommels, kastjes waaruit vogelgeluiden komen en een bordspel met ringwerpen.
De cliënten hebben nu volop buitenactiviteiten om van te genieten en te bewegen.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Speeltuin KDC Vlaardingen

Vlaardingen
Op het Kinderdienstencentrum Zonnehof Vlaardingen zijn de huidige speeltoestellen buiten verouderd en dringend toe aan vervanging

Fit op Aspergeakker

Zoetermeer
Wij willen graag een laagdrempelige manier van bewegen aanbieden waarbij elke client op zijn eigen niveau kan bewegen en die wij ook in groepsverband kunnen aanbieden.

Interactief fietsen met de fietslabyrint

Zwammerdam
Veel mensen vinden trainen en bewegen in het begin niet vanzelf leuk. Door training aan te bieden in de vorm van een spel en/of leuke activiteit gaan mensen er volledig in op.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Speeltuin De Beleving

Nieuwveen
Op Landgoed Ursula in Nieuwveen willen wij een speeltuin realiseren voor mensen met een beperking.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.