Buitenspelen op Gaardenpad

Zorglocatie Gaardenpad te Schiedam was recentelijk verbouwd en had nog een kale tuin. In de omgeving van de zorglocatie waren er verder ook geen buitenvoorzieningen voor de cliënten om activiteiten te ondernemen. Vanuit de cliëntenraad en de dagbesteding was er de wens de tuin verder in te richten met diverse speeltoestellen zodat de cliënten buitenactiviteiten konden ondernemen.

Met behulp van donaties is een voetbalveldje aangelegd, een ballenvanger en een rolstoelschommel. Daarnaast zijn diverse beleefelementen geplaatst: conga trommels, kastjes waaruit vogelgeluiden komen en een bordspel met ringwerpen.
De cliënten hebben nu volop buitenactiviteiten om van te genieten en te bewegen.

Projecten die uw vriendschap nodig hebben

Schommel voor locatie 'De Ontdekkingstuin'

Ypenburg (Den Haag)
Op De Ontdekkingstuin willen we de kinderen graag meer mogelijkheden bieden om te spelen en prikkels te verwerken. Daarom willen wij graag een schommel plaatsen.

Schommel voor woonlocatie Poolster 39

Waddinxveen
Woonlocatie Poolster 39 in Waddinxveen wil graag een schommel zodat ouder wordende volwassenen met een verstandelijke beperking meer kunnen bewegen en plezier beleven op hun oude dag.

Samen buiten fietsen met de duo-fiets

Diverse locaties
Om samen veilig fietsen mogelijk te maken en te stimuleren dat cliënten van Ipse de Bruggen meer bewegen in de buitenlucht, willen wij graag een aantal duo-fietsen inzetten.

Vrienden van Ipse de Bruggen wil de cliënten van Ipse de Bruggen met een verstandelijke beperking een goed leven geven.