Vrolijk lachende mensen zitten op bakfietsen of eromheen en zwaaien hun handen in de lucht van geluk.

Nieuwe bakfietsen voor cliënten van Ipse de Bruggen in Nootdorp

De cliënten van dagbesteding Vinkenpad A en Vinkenpad B op landgoed Craeyenburch in Nootdorp hebben iets om blij mee te zijn: nieuwe bakfietsen! Deze bakfietsen zijn voor hen een belangrijk hulpmiddel in hun dagelijkse werkzaamheden.

Beter, veiliger en makkelijker werken

Met de nieuwe bakfietsen kunnen de cliënten hun taken nog beter uitvoeren. Ze gebruiken de bakfietsen om spullen te vervoeren op het landgoed, bijvoorbeeld van de linnenkamer naar het kinderdagverblijf, of van de beo-tuin naar het magazijn. Ook helpen ze met het verzorgen van de dieren op de werkboerderij, waar ze zakken voer of gereedschap mee moeten nemen.

Het hebben van goede spullen om mee te werken is belangrijk. De bakfietsen maken de dagbesteding voor de cliënten veiliger, comfortabeler en een stuk makkelijker. Dit zorgt ervoor dat ze met plezier hun taken kunnen uitvoeren.

Mogelijk gemaakt dankzij de steun van donateurs

De stichting Vrienden van Ipse de Bruggen heeft een deel van de aanschaf van de bakfietsen gesponsord. Dankzij deze bijdrage kunnen de cliënten van Vinkenpad A en B nu gebruikmaken van deze handige bakfietsen. Namens de cliënten van Vinkenpad A en B: hartelijk bedankt!

Een goed leven voor cliënten van Ipse de Bruggen

De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen draagt bij aan een goed leven voor de cliënten van Ipse de Bruggen. Dit zijn mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die zorg en begeleiding krijgen van Ipse de Bruggen. Lees hier over de bijzondere projecten die we steunen en wensen die wij mogelijk maken.