Knuffeltuin op dagbestedingslocatie Beschut Werken Manege Delft

Bij dagbestedingslocatie Beschut Werken Manege Delft is enige tijd geleden een Knuffeltuin gerealiseerd. Verschillende bedrijven hebben hiermee geholpen. Dankzij de financiële bijdrage van de Vrienden van Ipse de Bruggen is de Knuffeltuin verder gezellig aangekleed. Zo fleuren mooie plantenbakken de tuin op en heeft de dagbestedingslocatie een boombank kunnen aanschaffen.

Sandra Moerkerken – werkzaam als begeleider bij deze dagbestedingslocatie: ‘ Wat genieten de cliënten van Ipse de Bruggen ervan. Dagelijks worden de hokken schoongemaakt, de dieren gevoerd en ziet alles er perfect uit.

Cliënten die bij ons werken maar die fysiek geen zwaar werken kunnen doen, kunnen nu ook genieten van werken in de buitenlucht. Doordat we ook bezoek krijgen van mensen uit de buurt wordt de belevingswereld van sommige cliënten een heel stuk groter. Vol trots kunnen ze vertellen wat ze allemaal weten over onze dieren van de Knuffeltuin. Ze genieten van de aandacht en de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Namens alle cliënten en begeleiding van de dagbesteding: Vrienden van Ipse de Bruggen heel erg bedankt!’

Diverse locaties bij Ipse de Bruggen zijn aan het sparen voor een specifieke wens. Wil jij bijdragen aan het geluk van de cliënten van Ipse de Bruggen? Elke bijdrage is welkom!

Bekijk hier de verschillende wensen van locaties