Internationale Dag van mensen met een beperking

De Verenigde Naties hebben 3 december uitgeroepen tot de ‘Internationale Dag voor Mensen met een Beperking’. In Nederland is deze dag bekend als ‘Wereld Gehandicapten Dag’. Op deze bijzondere dag willen wij graag stilstaan bij de cliënten van Ipse de Bruggen en wat hun leven mooier maakt. Spelen, bewegen, lachen en sociaal contact zijn onder anderen activiteiten die het leven van onze cliënten beter maakt. De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen draagt graag bij aan dit soort activiteiten!

Het afgelopen jaar heeft de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen bijgedragen aan een aantal mooie projecten voor onze cliënten: diverse duo-fietsen, een rolstoelvriendelijke speeltuin, een speciale fitnessruimte, diverse speeltuinen voor kinderen, een bijzondere trampoline, schommelstoelen etc.

Wil je ook bijdrage aan een beter leven voor mensen met een beperking? Word vriend of doneer aan de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen om nog meer mooie wensen mogelijk te maken. Bekijk op deze website de verschillende mogelijkheden.